ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
  ΓΙΟΡΤΑΣΤΕ ΤΗ ΜΑΓΕΙΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ & ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ Ν. ΔΑΣΚΑΛΑΝΤΩΝΑΚΗ  
 
  ΑΘΗΝΑ, 25 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015  
 
 
Στις ομορφότερες πόλεις της Ελλάδας στην Αθήνα, την Αλεξανδρούπολη και τη Λάρισα, αγαπημένα ξενοδοχεία στο κέντρο της πόλης σας υποδέχονται με εορταστική διάθεση με αποκλειστικές προσφορές. Επιλέξετε το γιορτινό πακέτο που σας ενθουσιάζει κι ευχηθείτε ‘Χρόνια Πολλά & Καλή Χρονιά’ σε αυτούς που αγαπάτε στα πιο κοσμοπολίτικα ρεβεγιόν της πόλης με την υπογραφή των ανθρώπων της Grecotel.

Ξαναζήστε τα μαγικά Χριστούγεννα των παιδικών σας χρόνων και απολαύστε μοναδικές στιγμές κεφιού και ξεγνοιασιάς με αυτούς που αγαπάτε επιλέγοντας τον αγαπημένο σας προορισμό. Στην Αθήνα και στην Πλατεία Κοτζιά που φόρεσε τα γιορτινά της σας υποδέχεται το art boutique Pallas Athena. Στη Βουλιαγμένη νιώστε έντονα την ρομαντική ατμόσφαιρα στο Vouliagmeni Suites με μοναδική θέα στο Σαρωνικό. Στην ατμοσφαιρική Αλεξανδρούπολη θα σας φιλοξενήσει το resort complex Astir*Egnatia και στην αρχοντική Λάρισα θα σας φροντίσουν οι άνθρωποι του πολυτελούς Larissa Imperial.

Παρακάτω είναι η αναλυτική ενημέρωση με τις Χριστουγεννιάτικες προσφορές των ξενοδοχείων.
Το Κεντρικό Τμήμα Κρατήσεων του Ομίλου Ν. Δασκαλαντωνάκη εξυπηρετεί το κοινό με την παροχή πληροφοριών για τα ξενοδοχεία, τα προγράμματα, τα πακέτα προσφορών, συνεργασίες με τράπεζες, τουριστικά γραφεία κ.α. καθώς και τη δυνατότητα κρατήσεων στο:
210 7280404
 
Πατήστε επάνω στις φωτογραφίες για να τις ανοίξετε και να τις αποθηκεύεσετε σε υψηλή ανάλυση.
 
 
 
 
   
 
Σημείωση
Πλούσιο φωτογραφικό υλικό υψηλής ή χαμηλής ανάλυσης μπορείτε να βρείτε στην ηλεκτρονική βιβλιοθήκη της Grecotel πατώντας εδώ ή να επικοινωνήσετε απ’ευθείας με το γραφείο Τύπου.
 
 
 
The World Tourism Organization (UNWTO), a United Nations specialized agency, is the leading international organization with the decisive and central role in promoting the development of responsible, sustainable and universally accessible tourism. It serves as a global forum for tourism policy issues and a practical source of tourism know-how. Its membership includes 157 countries, 6 territories, 2 permanent observers and over 480 Affiliate Members.

Follow us on
Facebook, Twitter, Instagram, YouTube, LinkedIn and Flickr.
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
 
Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνείτε στα γραφεία της Grecotel
Κωνσταντίνα Τσαντάκου 210 3743633, Ελένη Γιακουμάκη 210 3743600, www.grecotel.com
 
 
 
GRECOTEL.COM PRESS ROOM UNSUBSCRIBE
 
© 2016 Grecotel S.A. All Rights Reserved